www.4fiskare.se © 2014                   

 

 

Välkommen till 4Fiskare

 

Colorado september 2009

Fisket fick högre prioritet som ni kan se......

Johan drillar och guiden redo att håva, som alltid!

 

 

Frying pan river. Guiden Mike knyter på ny fluga.

 

 

 

Under midsommarveckan fiskade 4Fiskare i Gimdalen. Idsjöströmmen är ett av Sveriges bästa Harrvatten men är inte något put and take vatten för harr! Trofé harren finns där, men det krävs att du knäcker koden för dagen. Vissa dagar är svårare än andra och om man inte lyckas att få flugan att flyta fritt så tar inte fisken.

Här har Annika lyckats fånga en av strömmens vackra harrar. Fisken tog på en nattslände puppa, Suparpuppan, designad av Carl Anderberg.

 

Karl med pappa

 

 

 

 

 

Butiken

För er som är nyfikna på hur det ser ut i vår lilla butik så har vi lagt till några bilder. På bilderna ovan och nedan ser ni några av våra besökare under öppningshelgen.

Butiken är nog inte Sveriges minsta, som en av våra kunder upplyste oss om, så nu måste vi nog ändra våra annonser inför framtiden! Vår ambition är att hjälpa våra kunder att hitta bästa möjliga utrustning för deras flugfiske. Hos oss kommer ni ha en möjlighet att inte bara testa vadare, skor och jackor innan köp. Vi kommer även att ha ett stort urval fluglinor i olika modeller och klasser färdiga på rullar så att ni kan testa med era spön innan ni köper linan!