www.4fiskare.se © 2014                   

 

 

PRODUKTER

 

Hos 4Fiskare hittar du en flugfiskebutik med ambitioner!

Sortimentet i butiken växer för varje dag och urvalet kommer att spegla våra värderingar där den starkaste är att alla skall ha samma möjligheter att hitta utrustning för deras speciella behov.

 

Tjejer kommer att få en unik möjlighet att testa modeller och storlekar på vadarbyxor, jackor och skor från marknadens ledande varumärken. Här kommer vi kontinuerligt att jobba på att få fler rena dam modeller till vår butik. Som komplement till dessa kommer vi att erbjuda rena herrmodeller så att även killar och ungdomar skall få chansen!

 

Från SIMMS har vi samtliga storlekar av deras dammodeller av vadarbyxor, vadarjackor på lager.Vi har även en stor del av deras övriga damkonfektion samt herrmodeller och vadarskor i små storlekar. Vi har det mesta i butiken.

 

 

Utöver produkter för den vadande flugfiskaren hittar ni det mesta för en flugfiskare. Sortimentet byggs ut för varje dag men redan nu kan vi erbjuda bl.a flugspön från Scott flyrods, Winston m.fl. Rullar har vi från Hatch, Danielsson fly reels, Waterworks-Lamson,  m.fl.