www.4fiskare.se © 2014                   

 

 

Välkommen till 4Fiskare

 

Vi arbetar hela tiden med att anpassa och utöka vårt sortiment med produkter i butiken.

 

Vad vi har i lager påverkas till stor del av våra kunders önskemål! Är det något som du saknar i vårt utbud? Hör av dig till oss!

 

 

 

 

 

SIMMS

Här behövs ingen närmare introduktion... Vi har har det mest ur deras sortiment hemma så att ni kan se produkter innan köp. Bland annat så har vi samtliga storlekar av SIMMS vadarbyxor, vadarjackor foch flugfiske skjorter för tjejer. För de flugfiskare som inte passar i dessa modeller eller som inte vill ha en tjejmodell så kan vi ta hem allt från SIMMS inom 5dagar.

 

Scientific Anglers

Är väldens mest kompletta leverantör av fluglinor och tillbehör för flugfiske. Vi har ett stort urval av deras linor hemma och naturligtvis kan du provkasta innan köp!

Då vi själva har fiskar med splitcane så har vi samtliga modeller av deras DT linor hemma i 4,5!

Lamson

 

Hatch outdoors

Guidernas favorit i USA! En mer robust, pålitlig, stryktålig rulle finns inte! Att sedan deras bromssystem klarar allt från 7x upp till 1.0 är en ren bonus!

Förutom rullar så har vi deras T-shirts hemma! Inga vanliga motiv utlovas!

 

Waterworks-Lamson

Om SA är den mest kompletta leverantören av linor så är Waterworks-Lamson det för flugrullar. Från marknaden mest prisvärda rulle, Konic, till flugrullarnas svar på Bentley, Vanquish.

Vi har båda modellerna hemma! Kom och kolla vårt aquarium där vi förvarar våra demorullar under vatten! De tål det garanterat.!

 

Danielsson Flyreels

Vi har varit med sedan starten. Vi är lyckliga ägare till fungerande rullar från generation 2.

En av världens bästa rullar om inte den bästa!

 

Scott

Vem har inte hört talas om Scott? Ett legendariskt spömärke som fortfarande tillverkar alla sina spön i Montrose USA.

Vi har allt ifrån deras glasfiberspön till deras snabbaste saltvattens spön hemma! Välkomna att provkasta!

 

Winston

Dessa gröna skönheter hittar ni inte i många butiker i Sverige idag!

Vi har tagit in några få spön och kommer att utöka sortimentet allt eftersom. Kom och pröva den legendariska aktionen på Winstons LT serie!

 

ECHO rods

Tim Rajeff är en av världens bästa tävlingskastare inom flugfiske och har arbetat som flugfiskeguide och produktutvecklare under många år innan han startade ECHO rods.

Vi har i butiken ett antal mycket intressanta spön, bl.a. ECHO GECKO. Det är ett spö anpassat för barn, ungdomars behov och förutsättningar i samband med flugfiske.

Spöt är kortare än normala nybörjar spön och är utrustat med ett något smalare handtag samt en extra lång buttdel, allt för att underlätta vid inlärning av teknik vid flugkast.

 

Cliff outdoors

Från Wyoming USA har vi hämtat några av de mest innovativa flugaskar som finns! För gäddflugor finns det inga askar som slår the Beast's.... Kolla även in askarna för minimalisten, The days worth! Passar i bröstfickan på skjortan!

  

DVD

Det kommer att vara möjligt att köpa DVD filmer från våra vänner Lars-Åke Olsson och William Moberg Faulds från deras fiskeresor i Jämtland och Norge.

 

Övriga produkter

Monomaster

Med monomaster slipper du ha fickorna fulla med överblivna tafsar och nylonmaterial. Genom att använda monomaster säkerställer du att naturen inte skräpas ner med nylon som aldrig kommer att brytas ner!