www.4fiskare.se © 2014                   

 

 

Vänner

 

Genom åren har vi haft förmånen att lära känna många trevliga flugfiskare. Alla har inte sin egen hemsida, men de som har det har hamnat här!

 

JOHAN SÖDERBERG,  en go gubbe som driver Ghostcreek när han inte jobbar med Göteborgsvarvet eller kör fiske resor till unika Öringvatten. Om du är sugen på ditt livs resa så kan Johan hjälpa till! Johan har lärt mig allt jag kan (egentligen inte men lite i alla fall)

http://ghostcreek.se/

 

 

Ulf Börjesson behöver egentligen ingen introduktion för oss som konsumerar flugfiske media idag!

Ulf har på sitt CV; film stjärna (Starring in Mayfly madness), fotograf (publicerad i en rad fisketidningar bland annat på omslaget av The Drake), flugfiske globetrotter (fiskat över hela världen, med en viss förkärlek till Montana och Colorado), föreläsare (du kan hyra in honom till fiskeklubben för en minnsevärd kväll)..

www.madtrout.se

 

Carl Anderberg är en av Sveriges, om inte världens bästa, split bamboo spöbyggare. Vi har haft förmånen att lära känna familjen Andeberg och har i flera år fiskat med hans spön. För er som vill lära er mer om spödesign och split bamboo, surfa in på Carls hemsida. Om ni inte hittar svaret på era frågor där så kontakta oss hjälper vi er! 

http://www.splitcane.se/

 

Chris Carter är en gudabenådad flugbindare med förflutet som medlem i det engelska flugfiske landslaget. Sedan ett antal år bor han i Sverige och erbjuder kurser och guidningar i Sverige och England.

http://www.ospreysportfiske.se/web/

 

Hos Lars-Åke och Jennifer Olsson har vi upplevt service och fiske i världsklass. Om ni inte har varit Gimdalen och Idsjöströmmen, så kan vi varmt rekommendera ett besök. Om ni har en resa planerad dit, eller bara vill prata om fisket där, så kom förbi butiken så kan vi berätta mer. Efter att ha fiskat där i 13år i rad så har vi ett och annat knep i rockärmen!

http://scandiwest.com/pasvenska/

 

William Moberg Faulds bolag Fiskeprofiler.se har de senaste åren producerat ett antal filmer som måste ses! Om ni har sett Peter Sjödin och William fiska ihop på TV4+ så kan vi hälsa att i öringfrossa har deras dialoger förts till en ny dimension!

http://www.fiskeprofiler.se/

 

Fjällorna erbjuder idag en unik möjlighet att träffa andra fiskeintresserade tjejer. Gå in på deras hemsida för att se vad din lokala avdelning har på gång!

http://www.fjallorna.se/