www.4fiskare.se © 2014                    

 

 

Om 4Fiskare

 

4Fiskare startades med affärsidén att erbjuda alla flugfiskare samma möjlighet att få pröva produkter innan köp, och då kanske mest tjejer. Istället för att bara klaga över det begränsade utbudet av damanpassade produkter så tog vi saken i egna händer och startade en butik. Sedan idén kläcktes har vi samlat på oss produkter med med hög kvalitet som utvecklats för bl.a. tjejers specifika behov och antalet bara ökar!

 

Under året har vi dessutom utökat vår idé till att inkludera en grossit verksamhet med nya innovativa produkter som inte tidigare funnits i Sverige som t.ex. monoMASTER och bl.a. rullar från Hatch outdoors 

 

Vi har inte släppt vår grundidé att erbjuda en unik möjlighet för tjejer att prova utrustning innan köp, utan har bara byggt på den så att vi nu kan hjälpa alla flugfiskare till en större upplevelse i sitt utövande av sin favorithobby.

 

Under året kommer vi att utöka vårt erbjudande med fler marknadsledande märken och flugbindning samt lansera en webshop för våra vänner som inte kan besöka oss.

 

Helst ser vi att ni kommer och tar en kopp kaffe med oss i butiken och prövar det vi har hemma. Med kort automat och lager så kan vi nu stolt säga att vi INTE är Sveriges minsta flugfiskeaffär längre!!

 

Nu har vi utökat vår linbar till att även innehålla Scientific Anglers sortiment. Vi kommer bland annat att ha samtliga deras modeller av WF och DT linor hemma på demorullar!

 Ta med er spöt till oss och provkasta innan ni köper er nästa lina!

 

Välkomna till 4FISKARE önskar

Annika, David, Edvin, Karl, Agnes och My.

Du når oss via mail eller på mobil 076 2091049